DIBI Milano
Főoldal
DIBI Milano
Regisztráció
Kapcsolat
LinkekBŐRMEGÚJÍTÓ KEZELÉS - SKIN RENEW

Az energizáló termékcsalád

Professzionális bőrmegújító termékcsalád. Energizálja, méregteleníti és egyenletessé teszi a bőrfelszínt, optimalizálja a természetes regenerációs folyamatokat. Elősegíti a sejtmegújulást, az anyagcsere folyamatokat és a bőrlégzést. Használatával a bőr friss, üde, egyenletesen sima, ragyogóan sugárzó lesz. Fő hatóanyagok: Eclavis™, Édes Mandulaolaj, Szalicilsav, Glikolsav, Lotusz virág, Aloe vera, NMF, Hyaluronsav.

DIBI energetizáló termékcsalád
Termékek:

De-Stress Cleansing Oil — De-Stress Kíméletes Arctisztító Olaj
(300ml)
Kíméletes arctisztító készítmény, amely kombinálja az Eclavis™ frissítő és élénkítő hatását az Édes Mandula gyengéd, természetes tisztító hatásával. Maradéktalanul eltávolítja a szennyeződéseket, a bőr sugárzó és kellemesen sima lesz.
Használata: Alkalmazza a tisztítani kívánt bőrfelületen a szemkörnyék kivételével, majd távolítsa el benedvesített, egyszerhasználatos kesztyűvel.

Perfecting Fluid – Booster Effect — Bőrtökéletesítő Fluid – Élénkítő hatással
(300ml)
Bőrtökéletesítő tonik. Előkészíti a bőrt a hatóanyagok befogadására, és felerősíti azok bőrre gyakorolt jótékony hatását. Az Eclavis™-nak köszönhetően az arc bőre üde, élettel teli, kellemesen sima és sugárzó lesz.
Használata: Gyengéden ütögesse az arc, a nyak és a dekoltázs bőrébe.

Micro-Active Serum — Mikro-Aktív Szérum
(10x5ml)
Modern kozmetikai technológiával kifejlesztett bőrápoló szérum, amely keringésjavító tulajdonságánál fogva megkönnyíti a méreganyagok távozását, ezáltal élénkíti az arcbőrt és javítja a bőr átjárhatóságát. Speciális feltöltő hatása révén a bőrt valósággal átváltoztatja. Az arcbőr babarózsaszín, ragyogó és kellemesen sima tapintású lesz.
Használata: Masszírozza a bőrbe, amíg teljesen fel nem szívódik.

Gommage Renewal Cream — Gommage Bőrmegújító Radír
(150ml)
Modern kozmetikai technológiával kifejlesztett bőrradírozó készítmény. Tisztítja és élénkíti a bőrt, amely valósággal újjászületik, puha, ragyogó és selymes tapintású lesz.
Eclavis™ tartalmánál fogva keringésjavító, elősegíti a sejtmegújulást, vitalizáló hatású.
Használata: Vigye fel vékonyan a kezelni kívánt bőrfelületre, gondosan elkerülve a szemkörnyéket. Hagyja száradni pár percig, majd dörzsölje le.

Cosmetic Microdermabrasion – Plus — Speciális Bőrradír Hiperpigmentált Bőrre
(200ml)
A hiperpigmentált, megvastagodott bőrök speciálistája. Tartalmaz glikolsavat, amely gátolja az elszarusodás folyamatát és apró rizsszemcséket, amelyek az elhalt hámsejtek eltávolításában játszanak szerepet. A bőr ragyogó, friss és egyenletesen sima lesz. Azonnali, látványos hatást eredményez.
Használata: Vigye fel vékonyan a kezelni kívánt bőrfelületre, gondosan elkerülve a szemkörnyéket. Hagyja száradni pár percig, ezután körkörös mozdulatokkal masszírozza a bőrbe, majd a maradék terméket a benedvesített, egyszer használatos kesztyűvel távolítsa el.

Oxygenating Refreshing Mask — Frissítő Revitalizáló Mask
(150ml)
Lágy, könnyed gélmaszk gyógyító hatású összetevőkkel. Eclavis™-t és Aloe verát tartalmaz magas koncentrációban. Nyugtat, hidratál, segíti a sejtmegújulást, „feléleszti” a bőrt, javítja a bőrlégzést. A bőr újból üde, ragyogó és élettel teli lesz.
Használata: Vékonyan vigye fel az arc és a nyak bőrére és hagyja hatni 15 percig. A hatóidő letelte után a maradék terméket a benedvesített, egyszer használatos kesztyűvel távolítsa el.

Detox Mask — Detox Méregtelenítő Maszk
(150ml)
Eclavis tartalmú könnyed krémmaszk. Keringésjavító, ránckisimító hatású, a bőrt ragyogóvá varázsolja. Számos aktív hatóanyag biztosítja a méreganyagok távozását a bőrből, amelynek következtében a bőrlégzés jelentősen javul.
Használata: Alkalmazható pakolásként és masszírozhatunk is vele. Massszázs után 10 percig pihentessük a bőrt, majd a maradék terméket a benedvesített, egyszer használatos kesztyűvel távolítsuk el.

Skin Renew termékek házi ápolásra:
De-Stress Cleansing Oil (300ml)
Perfecting Fluid — Booster Effekt (300ml)
Micro-Active Serum (10x5ml)
Gommage Renewal Cream (150ml)

vissza az oldal tetejéreSPECIÁLIS KEZELÉS - IMPURE SKIN

A kiegyensúlyozó termékcsalád

Professzionális, faggyútermelést normalizáló termékcsalád. A tisztátalan, tág pórusú, olajos bőr ellenszere. Harcol a kórokozók bőrfelszínen való elszaporodása ellen, finomítja, egyenletessé teszi a bőrfelszínt, összehúzza a pórusokat. Megszünteti a bőr csillogását, hosszantartó matt hatást kölcsönöz neki. Fő hatóanyagok: D-Pur™, Azelainsav komplex, Hyaluronsav, Allantoin, NMF

DIBI kiegyensúlyozó termékcsalád
Termékek:

Sebo-Balance Cleansing Gel — Faggyútermelést Normalizáló Arctisztító Gél
(300ml)
Könnyed tisztító gél, amely kíméletesen tisztítja a problémás bőrt anélkül, hogy roncsolná azt. Csökkenti a faggyútermelődést, bakteriosztatikus és tisztító hatású, miközben megőrzi a bőr hidratáltságát.
Használata: Masszírozza a bőrbe, majd alaposan mossa le.

Sebo-Balance Tonic Lotion — Faggyútermelést Normalizáló Tonik
(300ml)
Összehúzó, faggyútermelést normalizáló tonik, amely hosszantartó matt hatást eredményez. A kitágult pórusokat csökkenti, véd a korokozóktól, javítja a bőr szerkezetét.
Használata: A tonikkal átitatott vattakoronggal töröljük át a kezelni kívánt bőrfelületet.

Sebum-Balancing Serum — Faggyútermelést Normalizáló Szérum
(50ml)
Bakteriosztatikus hatású, faggyútermelést normalizáló bőrápoló szérum. Hyaluronsavat tartalmaz, amely hidratál, megőrzi és növeli a bőr természetes nedvességtartalmát.
Használata: Körkörös mozdulatokkal masszírozza a letisztított bőrbe, amíg az teljesen fel nem szívódik.

Stress Defence Fluid — Anti-Stressz Aktív Hatóanyag Koncentrátum
(10x3ml) visszazárható ampulla
Intenzív faggyútermelést normalizáló, tisztító, bakteriosztatikus hatású aktív hatóanyag koncentrátum. Kifejezetten a tisztátalan bőr ápolására ajánlott, különös tekintettel azokon a területeken, ahol a faggyútermelődés jelentősen fokozott. Azelainsav komplex tartalmánál fogva akadályozza az 5-alfa-reduktáz enzim működését, amely a stressz következményeként kialakuló fokozott faggyútermelődésért felelős.

Pure Perfection Sebum Balancing Mask — Bőrtökéletesítő, Kiegyensúlyozó Maszk
(150ml)
Faggyútermelést csökkentő, hosszantartó matt hatású bakteriosztatikus krémmaszk. Finomítja, lágyítja, helyreállítja a bőr szerkezetét. Hatóanyagokban gazdag, intenzív hidratáló hatású készítmény.
Használata: Vékonyan vigye fel a pakolást a bőrre, majd hagyja hatni 15 percig. A hatóidő letelte után távolítsa el a maszkot benedvesített, egyszer használatos kesztyűvel.

Stress Defence Sebo-Balance Cream SPF10
Anti-Stressz Faggyútermelés Normalizáló Krém SPF10
(150ml, 50ml)
Speciálisan kifejlesztett bakteriosztatikus, faggyútermelést normalizáló, hosszantartó matt hatású hidratáló krém. Azelainsav komplexet tartalmaz, amely befolyásolja az 5-alfa reduktáz enzim működését, amely a stressz által okozott intenzív faggyútermelődésért felelős. NMF tartalmánál fogva intenzíven hidratál. Hatása klinikailag ellenőrzött. Bizonyított faggyútermelés csökkentő, pórusösszehúzó, hidratáló, bakteriosztatikus hatás.
Használata: Vigye fel reggel és este a megtisztított bőrfelületre.

Long-Lasting T-Matte Serum — Tartós Hatású Bőrmattító Szérum
(30ml)
Speciális mattító készítmény, azon területek ápolására, mint például a T-vonal, ahol fokozott a faggyútermelődés. Véd a kórokozóktól, hosszantartó matt hatást eredményez. Make-up-ra is rá lehet tenni!

SOS Anti Imperfections — S.O.S. „Gyorssegély” Ecsetelő
(15ml)
Könnyű emulzió gyulladások, bőrtisztátlanságok kezelésére. Gyorsan felszívódik és azonnal kifejti hatását. Naponta többször is használható, de kizárólag helyileg, csak a problémás területen.

Impure Skin termékek házi ápolásra
Sebo-Balance Cleansing Gel (300ml)
Sebo-Balance Tonic Lotion (300ml)
Stress Defence Sebo Balance Cream (50ml)
Long-Lasting T-Matte Serum (30ml)
SOS Anti Imperfections (15ml)

vissza az oldal tetejére

SPECIÁLIS KEZELÉS - SENSITIVE SKIN

A defenzív termékcsalád

A gyulladásra hajlamos, érzékeny bőrök termékcsaládja. Nyugtató, gyulladáscsökkentő, érfal erősítő tulajdonságú hatóanyagai által, csökkenti a bőrpírt és a bőrirritáció okozta kellemetlen mellékhatásokat. Puhít és hidratál. Bőrvédő hatású, védelmet biztosít a káros környezeti ártalmakkal szemben és erősíti a bőr természetes védelmi vonalát. Fő hatóanyagok: Calmiskin®, Metal-Block Complex™, Koffein, Vadgesztenye.

DIBI defenzív termékcsalád
Termékek:

Redness-Reducing Cleansing Mousse — Bőrpír Csökkentő Tisztító Hab
(200ml)
Kíméletes, gyengéd arctisztító hab. Calmiskin®-t, egy bioaktív hatóanyagot tartalmaz, amely redukálja a gyulladáskeltő anyagok elterjedését. Nyugtatja a bőrt és csökkenti annak reakciós ingerküszöbét.
Használata: Gyengéden masszírozza a bőrbe, majd mossa le.

Redness-Reducing Tonic Lotion — Bőrpír Csökkentő Tonik
(300ml)
Kíméletes, lágy, frissítő készítmény, amely csökkenti a bőrpírt és a bőrirritáció okozta kellemetlen mellékhatásokat, nyugtatja a bőrt.
Használata: Ujjbeggyel gyengéden ütögesse a készítményt az arc, a nyak és a dekoltázs bőrébe.

Anti-Pollution Hi-Tolerance Serum — Intelligens Érfal Erősítő Szérum — a környezet káros hatásai ellen
(50ml)
Calmiskin tartalmú bőrápoló szérum. Gátolja a gyulladáskeltő anyagok elterjedését, ezáltal csökkenti a bőrirritációt. Tartalmaz „Metal-Block Complex”™-et, amely a szmogban és a finom porban megtalálható nehéz fémeket „feltartóztatja” és csökkenti azok bőrre gyakorolt ártalmas hatását.
Hatása klinikailag bizonyított. Bevizsgált bőrpír csökkentő és nyugtató hatás. „Anti-pollution” védelem - véd a káros környezeti ártalmaktól. Bőrvédő hatású és erősíti a bőr természetes védelmi vonalát (barrier).
Használata: Reggel és este az Anti-Pollution Hi-Tollerance Cream előtt.

Anti-Pollution Hi-Tollerance Cream SPF15
Intelligens Érfal Erősítő Krém érzékeny bőrre SPF15 — a környezet káros hatásai ellen
(150ml, 50ml)
Bőrpír csökkentő, nyugtató, hidratáló, intenzív védőkrém. Bőrvédő, érfal erősítő készítmény, amely csökkenti az irritáció kialakulásának lehetőségét. „Metal-Block Complex”™-et tartalmaz, amely a szmogban és a finom porban megtalálható nehéz fémeket „feltartóztatja” és csökkenti azok bőrre gyakorolt ártalmas hatását. Az Anti-Pollution Hi-Tolerance Serum-mal kombinálva fejti ki optimális hatását.
Használata: Reggel és este kenje be az arcot az Anti-Pollution Hi-Tolerance Serum után.

Soothing and Redness-Reducing Mask — Nyugtató és Bőrpír Csökkentő Maszk
(150ml)
Különleges krémmaszk, amely nyugtatja és hidratálja a bőrt. Speciálisan a gyulladásra hajlamos, érzékeny bőr ápolására lett kifejlesztve. Calmiskin®-t tartalmaz, amely nyugtató és bőrpír csökkentő tulajdonságával csökkenti a bőrirritáció okozta kellemetlen tünetek kialakulásának esélyét. Tartalmaz még mályvát és körömvirágot, amelyek szintén nyugtató hatású gyógynövények.
Használata: Vékonyan kenje fel az arc és a nyak bőrére, majd 15 perc hatóidő után távolítsa el a maszkot benedvesített, egyszer használatos kesztyűvel.

Soothing and Redness-Reducing Treatment — Kit for 5 treatments
Nyugtató Bőrpír Csökkentő Kezelés
5 alkalomra
Bőrpír csökkentő, nyugtató, hidratáló intenzív bőrvédő kezelés. A speciálisan az érzékeny bőr igényeinek megfelelően kifejlesztett ultra finom, anti-allergén pamut maszkot átitatjuk a speciális emulzióval, ezáltal biztosítva a bőr optimális átjárhatóságát az aktív hatóanyagok számára, amelyek csökkentik a bőrirritációt.
Absolute Comfort Mask - 100% nagy felszívóképességű pamut maszk, az előállítás során semmilyen adalékanyagot, vagy kémiai eljárást nem alkalmaztak, baktériummentes, anti-allergén, 100%-osan lebomlik.
Soothing Emulsion - Calmiskin®-t tartalmaz. Csökkenti a bőrpírt, nyugtató hatású és csökkenti a bőr reakciós ingerküszöbét.
Hatása klinikailag bizonyított. Bevizsgált hidratáló, bőrpír csökkentő és nyugtató hatás. A bőr funkciói és kinézete jelentősen javulnak. Használata puhább és lágyabb bőrt eredményez.

Decongesting Intensive Eye Treatment — Nyugtató Intenzív Szemápoló Kezelés
5 kezelésre való anyagot tartalmaz - 5x5gr tasak pormaszk
- 5 gézmaszk
- 5x20ml maszk aktivátor
Speciális kezelés, kifejezetten a szem érzékeny bőrének ápolására, intenzív nyugtató, érfal erősítő és bőrvédő hatással. Mérsékli a szem körüli ödémát, pihenteti, frissíti, sugárzóvá teszi a tekintetet.
Pormaszk - A hatóanyagokban gazdag aktivátorral összekeverjük. Tartalmaz Koffeint és Vadgesztenyét. Vízelvonó és frissítő hatású.
Nyugtató Maszk Aktivátor - Tartalmaz Aloe vera kivonatot, A és E vitaminokat. Nyugtató, antioxidáns, azonnali frissítő hatású kezelés.
Látható, bizonyított hatékonyság. Bevizsgált nyugtató, érfal erősítő hatás. Láthatóan csökkenti a szem körüli ödémát. Friss, sugárzó, pihent tekintetet kölcsönöz.

Sensitive Skin termékek házi ápolásra
Redness-Reducing Cleansing Mouse (200ml)
Redness-Reducing Tonic Lotion (300ml)
Anti-Pollution Hi-Tolerance Serum (50ml)
Anti-Pollution Hi-Tolearnce Cream SPF15 (50ml)

vissza az oldal tetejére

SPECIÁLIS KEZELÉS - HI-WHITE

A halványító termékcsalád

Az igénybevett, megvastagodott, pigmentált, fáradt, fakó bőrök termékcsaládja. Számos aktív hatóanyaga által halványít, ránctalanít, egyenletessé teszi a bőrfelszínt. Szemmel láthatóan megfiatalítja, sugárzóvá varázsolja az arcbőrt. Fő hatóanyagok: ADM™ Komplex, Eclavis™, Hyaluronsav, C-vitamin, Shea vaj (karitévaj), Édesgyökér kivonat.

DIBI halványító termékcsalád
Termékek:

Unifying Cream — Brightness, Age, Spot Perfection — Unifying Bőrhalványító Krém
(150ml)
Speciális ADM™ komplex tartalmú készítmény. Azelainsavat, Édesgyökér kivonatot és C-vitamin származékot tartalmaz. Használatával az arcbőr felélénkül, tapintása bársonyosan sima lesz.

Day Cream SPF20 — Nappali krém SPF20
(50ml)
Könnyen felszívódó nappali krém, ADM™ komplex-el. Azelainsav tartalmánál fogva élénkíti és egyenletessé teszi a bőrfelszínt, édesgyökér kivonat tartalmánál fogva — ami gazdag C-vitamin származékokban — hatással van a festékképzés folyamatára, korrigálja a bőr felszínén jelentkező különböző pigment elváltozásokat. 20-as fényvédő faktort és „soft focus” fényvisszaverő részecskéket tartalmaz. Rendszeres használatát még eredményesebbé teszi, ha együttesen alkalmazzuk a Unifying Gel Szérummal és az Éjszakai Krémmel.
Használata: Gyengéden masszírozza a bőrbe minden reggel.

Night Cream — Éjszakai Krém
(50ml)
Hatóanyagokban gazdag intenzív éjszakai halványító készítmény. ADM™ komplexet tartalmaz. Azelainsav tartalmánál fogva élénkíti és egyenletessé teszi a bőrfelszínt, Édesgyökér kivonat tartalmánál fogva — ami gazdag C-vitamin származékokban — hatással van a festékképzés folyamatára, korrigálja a bőr felszínén jelentkező különböző pigment elváltozásokat. Rendszeres használatát még eredményesebbé teszi, ha együttesen alkalmazzuk a Unifying Szérummal és a Nappali Krémmel.
Használata: Gyengéden masszírozza a bőrbe minden este.

Unifying Serum — Brightening, Whitening Performance — Unifying Bőrhalványító Szérum
(30ml)
Kifejezetten a pigment rendellenességek halványítására kifejlesztett készítmény.
Könnyed, friss textúrájú, ADM™ komplex tartalmú, kifejezetten a pigment rendellenességek halványítására kifejlesztett készítmény. Azelainsav tartalmánál fogva egyenletessé teszi a bőrfelszínt, világosítja és élénkíti a bőrt. Az Édesgyökér kivonatnak köszönhetően közvetlen hatása van a festékképzés folyamatára és korrigálja a bőr felszínén jelentkező különböző pigment elváltozásokat.
Használata: Gyengéden masszírozza a bőrbe a Nappali, illetve az Éjszakai Krém használata előtt.

Matrigel Kit — Intensive Performance-
Matrigél kezelő szett — Azonnali Intenzív Halványító Hatással
- 5 tasak Matrigél
- 5 tasak Matrifluid (25 ml)
Matrigél — Magas koncentrációban tartalmaz „Hi-Tech” hatóanyagokat. „M-Stop Komplex” tartalmánál fogva hatással van a tirozináz enzim működésére, oly módon, hogy a festékképzési rendellenességek kialakulását gátolja. Hosszantartó halványító és élénkítő hatás.
Matrifluid Activator — ADM™ komplex tartalmú gél koncentrátum. Azelainsavat tartalmaz, amely egyenletessé teszi a bőrfelszínt, világosítja és élénkíti a bőrt. Az Édesgyökér kivonatnak köszönhetően közvetlen hatása van a festékképzés folyamatára és korrigálja a bőr felszínén jelentkező különböző pigment elváltozásokat. C-vitamin tartalma miatt remek antioxidáns és öregedésgátló hatású.
A két termék kombinálásával egy magas hatóanyag tartalmú „maszkot” kapunk, amely lágyan bemasszírozva a bőrbe, maradéktalanul felszívódik. Halványító, bőrkiegyenlítő és élénkítő hatású kezelés.

Hi-white termékek házi ápolásra
Day Cream (50ml)
Night Cream (50ml)
Unifying Serum (30ml)

vissza az oldal tetejére

SPECIÁLIS KEZELÉS - POWER HYALURONIC SERUM

Speciális körülmények között kifejlesztett garantált tisztaságú és töménységű „Hi-Tech&dquo; formula szérum. Hyaluronsavat tartalmaz, amely manapság nélkülözhetetlen, ha a bőr intenzív hidratálásáról beszélünk. Stimulálja a kollagén szintézist, kitűnő antioxidáns és elősegíti a sejtmegújulást. Nagy vízmegkötő tulajdonságának köszönhetően szemmel láthatóan „feltölti&Rdquo;, kisimítja, revitalizálja a bőrt, amely ezáltal sugárzó és rugalmas lesz. Valóságos „szépség koktél&Rdquo;, amely maximalizálja a speciális DIBI arckezelések hatékonyságát és eredményességét. Illatanyag mentes.

vissza az oldal tetejére

DIBI Power Hyaluronic Serum

SPECIÁLIS KEZELÉS - MULTIVITAMIN COMPLEX

Tartalmaz C, E, B3, B5, H vitaminokat valamint Cink-oxidot. Hihetetlenül gazdag vitamin tartalma révén fontos tulajdonságai érvényesülnek: antioxidáns, bőrlégzés javító, bőrvédő, öregedésgátló, bőrsimító, energizáló, rugalmasító, regeneráló és tisztító. Maszkokba keverve alkalmazzuk, azok jótékony hatását erősíti fel.

vissza az oldal tetejére

DIBI Multivitamin ComplexHIDRATÁLÓ KEZELÉS - HYDRA SYSTEM

A hidratáló termékcsalád

Maximális hidratáltságot és komfortérzetet biztosít, nemcsak a felszínen, hanem a mélyebb rétegekben és a sejteken belül egyaránt. Erősíti a bőr természetes védelmét (barrier funkció), gátolja a láthatatlan vízleadását (TEWL). A bőr friss, sima és puha tapintású lesz. Főbb hatóanyagok: HydraFil™, Japán vérfű, Kollagén, Hyaluronsav.

Dibiskin Ultra kezelések

Termékek:

Ultra-Comfort Quenching Cleanser — Ultra-Comfort Mélyhidratáló Arctej
(300ml, 500ml)
Krémes állagú HydraFil™ tartalmú arctej. Maradéktalanul eltávolítja a szennyeződéseket és a sminkmaradványokat a bőrről, amely puha és bársonyos lesz.
Használata: Gyengéden masszírozza az arc és a nyak bőrébe, majd a benedvesített, egyszer használatos kesztyűvel távolítsa el a felesleget.

Quenching Tonic Lotion — Mélyhidratáló Tonik
(300ml, 500ml)
Alkoholmentes, HydraFil™ tartalmú, növényi kivonatokban és nyomelemekben gazdag frissítő tonik, amely gyengéden tisztítja és tonizálja a bőrt.
Használata: A termékkel átitatott vattakoronggal gyengéden törölje át a bőrt.

Eye Contour Gentle Cleanser — Kíméletes Szemkörnyék Tisztító
(300ml)
Kifejezetten a finom szemkörnyék letisztítására kifejlesztett, Aloe vera, Hamamelisz és Panthenol tartalmú készítmény.
Használata: A termékkel átitatott vattakoronggal gyengéden törölje át a szemkörnyéket.

Reactivating Scrub — Reaktiváló Bőrradír
(150ml)
Minden bőrtípusra használható rendkívül hatékony bőrradír. NMF és Mandulaolaj tartalmú, tápláló, hidratáló hatású készítmény. Használatával a bőr puha és sima lesz.
Használata: Körkörös mozdulatokkal masszírozza a nedves bőrbe, majd meleg vízzel öblítse le.

Long-Lasting Rehydration Fluid — Tartós Hatású Rehidratáló Fluid
(50ml, 30ml)
HydraFil™ tartalmú könnyed, bársonyos emulzió. Számos hidratáló tulajdonságú aktív hatóanyagot tartalmaz, amelyek hatóerejét felerősíti a különösen hosszantartó mélyhidratáló hatású Imperata Cylindrica, azaz a Japán vérfű.
Az eredmény: természetesen hidratált, friss, sima és puha tapintású bőr.

Intense Rehydration Serum — Intenzív Rehidratáló Szérum
(30ml)
HydraFil™ tartalmú készítmény, amely segít megőrizni a bőr megfelelő nedvességtartalmát a hámban és a bőr mélyebb rétegeiben egyaránt. Könnyed, bársonyos állagú szérum. Tejsavat, karbamidot és Pyrrolidone carboxilic acid-ot tartalmaz. A bőr puhább, simább és hidratáltabb lesz.

Intensive Rehidration Serum — Intenzív Rehidratáló Szérum
(50ml)
Speciálisan az intenzív hidratáló professzionális kezelésre kifejlesztett termék. HydraFil™ tartalmú készítmény, hatékonyan fejti ki hatását a hámban és a bőr mélyebb rétegeiben egyaránt.

Deep Rehydration Cream - Long-Lasting Effekt — Mélyhidratáló Krém - Hosszantartó Hatással
(150ml, 50ml)
Könnyed hidratálókrém. A HydraFil™-nak és az Imperata Cylindrica-nak (Japán vérfű) köszönhetően fejti ki hosszantartó hidratáló hatását a hámban és a bőr mélyebb rétegeiben egyaránt. Erősíti a bőr természetes védelmét (barrier funkció), gátolja a bőr láthatatlan vízleadását (TEWL). A bőr friss, sima és puha tapintású lesz.

Anti-Shock Intensive Cream — Anti-Shock Intenzív Hidratálókrém
(150ml)
Salix Alba (Fehér fűz) tartalmú készítmény, amely stimulálja a HSP ( Heat Shock Protein: természetes „anti-shock” fehérje) és a kollagén képződését. Védi a bőrt és felgyorsítja a sejtek regenerálódását, nyugtat és segít az újjáépítésben. HydraFil™ tartalmú, amely a hámban és a bőr mélyebb rétegeiben egyaránt kifejti intenzív hidratáló hatását.

Rehydrating Intensive Mask — Intenzív Rehidratáló Maszk
(150ml)
HydraFil™ tartalmú, kellemes textúrájú, gazdag krémmaszk. Segít megtartani a bőr nedvességtartalmát. Erősíti a bőr barrier funkcióját és gátolja a láthatatlan vízleadását (TEWL). Teljes komfortérzetet biztosít a bőrnek.

Professional Treatment with Hidrafil (double deep rehidrating action)
Professzionális Kezelés HidraFil-lel (dupla mélyhidratáló hatás)
Tartalmaz: - 5 kollagén maszk
- 5x8ml ampulla
- 5x40ml aktivátor
A DIBI kutató laboratórium által kifejlesztett első intenzív hidratáló hatású kezelés. HydraFil™ tartalmú, amely egy növényi kivonatokban gazdag, dupla hidratáló hatású hatóanyag. Belülről és kívülről egyaránt hat, erősíti a bőr vízfelvevő és vízmegtartó képességét.
A bőr mélyebb rétegeiben a Fillagrin nevű fehérje (amely fontos szerepet játszik az NMF kialakulásánál) termelődésének stimulálásával biztosítja a belső hidratáltságot.
A felszínen növeli a szaruréteg ellenálló képességét, rugalmasságát és a sejtek kohézióját. Erősíti a bőr barrier funkcióját és gátolja annak láthatatlan vízleadását (TEWL). Az eredmény: A bőr frissebb, puhább, simább és maximálisan hidratált a felszínen és a mélyebb rétegekben egyaránt.

Absolute Rehidration Serum:
Magas koncentrációban tartalmazza a HydraFil™ dupla hidratáló hatású aktív hatóanyagot, amely belülről és kívülről egyaránt hatásos, erősíti a bőr vízfelvevő és vízmegtartó képességét. Használat előtt felrázandó!

Intense Rehidration Activator:
A szem és a száj környékének ápolására is alkalmas.
HydraFil™ tartalmú, tökéletesen összedolgozik a kollagén lappal az arcbőr intenzív hidratálásának érdekében. Használat előtt felrázandó!

Extreme Rehydration Collagen Sheet with Hyaluronic Acid:
Hyaluronsavval dúsított kollagén lap, a rendkívüli hidratáló hatásért. Az egyedülálló lyukacsos és puha struktúrájú kollagén lap segíti a hatóanyagok megfelelő felszívódását a bőrbe a kezelés időtartama alatt.
DIBI TIPP: A kollagén lapot felhasználhatjuk gépi mikrodermabráziós kezelés után is. A hatás „isteni” lesz!

Hydra System termékek házi ápolásra
Ultra-Comfort Quenching Cleanser (300ml)
Quenching Tonic Lotion (300ml)
Eye Contour Gentle Cleanser (300ml)
Reactivating Scrub (150ml)
Intense Rehydration Serum (30ml)
Long Lasting Rehydration Fluid (50ml)
Deep Rehydration Cream - Long Lasting Effekt (50ml).

vissza az oldal tetejéreANTI-AGE KEZELÉS — AGE REPAIR

A bőrfiatalító termékcsalád

Anti-age termékcsalád, amely feltölti az arc, a nyak és a dekoltázs bőrét, visszaadva annak feszességét, rugalmasságát és vitalitását. A bőr újjászületik és ragyogóan sugárzó lesz. Fő hatóanyagok: Iris Isoflavon, Bio-Lipopeptid, Búzacsíra olaj, Nyomelemek: vas, réz, magnézium, cink, E vitamin, A vitamin, Shea vaj.

DIBI bőrfiatalító termékcsalád Age Repair

Termékek:

Extra-Vitalizing Cleansing Cream — Extra-Vitalizáló Tisztítókrém
(300ml)
Könnyed arctisztító krém, amely eltávolítja a szennyeződéseket és a sminkmaradványokat. Gazdag ránctalanító hatóanyagokban, teltté, rugalmassá, bársonyossá változtatják a bőrt.
Használata: Masszírozza a nedves bőrbe, majd a benedvesített egyszer használatos kesztyűvel távolítsa el a maradék terméket .

Extra-Moisturizing Biphase Toner — Kétfázisú Hidratáló Tonik
(300ml)
Kétfázisú, kettős hatású, frissítő tonik. Gazdag hatóanyagtartalmának köszönhetően hidratál és ránctalanít is egyben. A bőr puha és rugalmas lesz.
Használata: Gyengéden ütögesse az arc, a nyak és a dekoltázs bőrébe. Használat előtt felrázandó!

Extra-Smoothing Exfoliating Cream — Extra Kímélő Bőrradír
(300ml)
Kíméletes, szemcsés bőrradír, amely hidratál, nyugtat, puhít és eltávolítja az elhalt hámsejteket a bőr felszínéről. Iris Izoflavonoidokban és Bio-Lipopeptidekben gazdag, melyek együttes feszesítő hatása biztosítja, hogy a bőr megtartsa teltségét, rugalmasságát és feszességét.
Használata: Körkörös mozdulatokkal masszírozza a nedves bőrbe, majd öblítse le.

Repairing Whitening Serum — Bőrregeneráló Fehérítő Szérum
(30ml)
Vadonatúj bőrápoló szérum, amely Iris Izoflavon és Bio-Lipopeptid tartalmánál fogva feszesíti, rugalmassá teszi a bőrt. Tartalmaz még fehérítő hatású Nasturtium kivonatot, amely láthatóan halványítja a sötét foltokat, ezzel biztosítva a ragyogóbb és simább bőrfelszínt.
Használata: Reggel és este az ápoló krém használata előtt vigye fel az arcra és a nyakra. Figyelmeztetés: Ne kenje a szem és az ajak környékére!

Repairing Eye-Treatment Gel — Bőrregeneráló, Szemkörnyék ápoló Gél
(15ml)
Speciálisan az érzékeny szemkörnyék ápolására előállított készítmény. Bőrfeszesítő Iris Izoflavone és Bio-Lipopeptid, valamint speciális „Vegetal Tensor” tartalmának köszönhetően táplálja a szemkörnyék finom bőrét, enyhíti a fáradtság nyomait, teltséget és frissebb tekintetet kölcsönöz.
Használata: Masszírozza a bőrbe, amíg teljesen fel nem szívódik.

Professional Facial Massage Cream — Professzionális Arcmasszázs Krém
(150ml)
Iris Izoflavonoidokkal és Bio-Lipopeptidekkel dúsított, bőrfeszesítő hatású lágy masszázskrém, amely üdévé, teltté és feszessé varázsolja a bőrt. UV-szűrő tartalmának és „soft focus” fényvisszaverő részecskéinek köszönhetően egyenletes és élénk arcszínt biztosít.

Reconstructing Day Cream - Face and Neck — Bőrszerkezetjavító Hidratáló Krém- Arcra és Nyakra (50ml)
Lágy, nappali hidratáló krém, az arc és a nyak bőrének határtalan kényeztetésére. Magas Iris Izoflavon és Bio-Lipopeptid tartalmának köszönhetően azonnal kifejti feszesítő hatását, javítja a bőr szerkezetét és teltséget kölcsönöz neki. UV-szűrő és „soft-focus” fényvisszaverő részecskéinek köszönhetően védelmet és élénk arcszínt biztosít. A bőr szemmel láthatóan feltöltődik, feszesebb, teltebb és különlegesen lágy tapintású lesz.
Használata: Masszírozza a bőrbe minden reggel amíg teljesen fel nem szívódik.

Regenerating Night Cream - Face and Neck — Regeneráló Éjszakai Tápláló Krém- Arcra és Nyakra (50ml)
Gazdag, bársonyos éjszakai tápláló krém. Magas Iris Izoflavon és Bio-Lipopeptid tartalmának köszönhetően azonnal kifejti feszesítő hatását az arc és a nyak bőrén. Javítja a bőr szerkezetét, teltséget kölcsönöz neki. A bőr szemmel láthatóan feltöltődik, feszesebb, teltebb és különlegesen lágy tapintású lesz.
Használata: Masszírozza a bőrbe minden este amíg teljesen fel nem szívódik.

Extra-Revitalizing Mask — Extra-Revitalizáló Maszk
(50ml)
Különleges hatású, intenzív krémmaszk. Iris Izoflavon és Bio-Lipopeptid tartalmánál fogva feszesíti a bőrt. Tiszta Oligo alkotóelemek és Aloe vera kivonat tartalma visszaállítja a bőr hidratáltságát és ragyogását. A bőr telt, rugalmas és bársonyos tapintású lesz.
Használata: Vigyen fel a bőrre jókora mennyiséget, elkerülve a szem környékét. Hagyja hatni 15 percig, majd Kétfázisú Hidratáló Tonikkal átitatott vattakoronggal távolítsa el a maradékot.

Intenzive Facial Repair Treatment — Intenzív Bőrmegújító Arckezelés
Tartalmaz: - Pach effekt szemmaszk
- Gézmaszk
- Pormaszk 2(A) 20g
- Pormaszk 2(B) 20g
- Aktiváló gél 3(A) 100ml
- Aktiváló gél 3(B) 100ml
Az arc, a nyak és a dekoltázs exkluzív kezelésére.
Iris Izoflavon és Bio-Lipopeptid tartalmának köszönhetően a bőr szemmel láthatóan újjászületik, feszesebb, rugalmasabb lesz.
- A bőr letisztítása után felhelyezzük a „Pach Effect” szemmaszkot, amely visszaállítja a szemkörnyék frissességét.
- Az értékes hatóanyagokban gazdag bőrmegújító szérumba áztatott gézmaszkot egyenletesen felhelyezzük az arc, a nyak és dekoltázs bőrére.
- A pormaszk 2(A)-t összekeverjük az aktiváló gél 3(A)-val és spatulával eloszlatjuk az arc területén.
- A pormaszk 2(B)-t összekeverjük az aktiváló gél 3(B)-vel, majd spatulával eloszlatjuk a nyak és a dekoltázs bőrén.
- 15-20 perc hatóidő letelte után egy mozdulattal távolítsuk el a maszkot, fentről lefelé a szőrnövés irányának megfelelően.
Kitűnően eredményes kezelés.
Klinikai tesztekkel bizonyítva a bőr feszessége 51%-kal nő.

DIBI TIPP: Ezzel a kezeléssel nagyon jó hatást érhetünk el gépi mikrodermabrázió használata után!

Age Repair termékek házi ápolásra
Extra-Vitalizing Cleansing Cream (300ml)
Extra-Moisturizing Biphase Toner (300ml)
Extra-Smoothing Exfoliating Cream (300ml)
Repairing Eye Treatment Gel (15ml)
Reconstructing Day Cream (50ml)
Regenerating Night Cream (50ml)
Extra-Revitalizing Mask (50ml)
Reapairing Whitening Serum (30ml).

vissza az oldal tetejére

ANTI-AGE KEZELÉS — TIME RETURN

A fiatalító termékcsalád

Fordítsuk vissza az időt a Time Return termékcsaláddal és tagadjunk le 10 évet! Az exkluzív technológiának és az aktív hatóanyagoknak köszönhetően a DIBI kifejlesztette egyedülállóan eredményes fiatalító kezelését, amely lehetővé teszi a bőrnek, hogy úgy funkcionáljon, mint amikor még fiatal volt. Fantasztikusan hatékony, a ráncok szemmel láthatóan kisimulnak, a külső lényegesen átalakul. Főbb hatóanyagok: Ageless10™, Longevity Sirt1, Japán vérfű, Hyaluronsav, Búzacsíra olaj, Kaviár, Shea vaj (karitévaj).

DIBI fiatalító termékcsalád Time Return
Termékek:

Revitalizing Cleansing Gel — Revitalizáló Tisztító Gél
(300ml)
Kíméletes arctisztító gél, amely minden szennyeződést eltávolít. Ageless10™-t tartalmaz, amely egy bio-funkcionális anti-aging aktív hatóanyag. Elősegíti a bőr természetes regenerálódási folyamatait, tisztítja, védi és élénkíti a bőrt.
Használata: Masszírozza pár percig gyengéden a bőrbe, majd a benedvesített egyszer használatos kesztyűvel távolítsa el a maradék terméket.

Silkening Tonic Lotion — Bőrselymesítő Tonik
(300ml)
Frissitő arctonik. Ageless10™-t tartalmaz, amely egy bio-funkcionális anti-aging aktív hatóanyag. Újraindítja a bőr regenerálódási folyamatait, „felébreszti”, élénkíti az arcbőrt. Használata: Gyengéden ütögesse az arc, a nyak és a dekoltázs bőrébe.

Youth Booster Serum — Bőrfiatalító Szérum
(12ml)
Egyedülálló, hihetetlenül bársonyos textúrájú, bőrápoló szérum. Rendkívüli „Hi-Tech” multifunkcionális készítmény, amely csodálatos, öregedésgátló hatású. Remekül kiegészítik egymást a hatóanyagok és össze is dolgoznak. Az Ageless10™, a bőr természetes regenerációs folyamatait segíti elő. A Longevity Sirt 1 a sejtek hosszú életének elixírje. A készítmény önmagában is használható egyedülállóan látványos eredménnyel, de kombinálható a Fortifying Night Creammel, hogy hatását maximálisan felerősítsük.
Használata: Az applikátor segítségével vigyen fel kis mennyiséget közvetlenül az arc és a nyak bőrére. Vigyázat! : Az új csomagolás speciális adagolóval került forgalomba, amelyen biztonsági zár is van. Forgassa el a gombot, addig amíg nem tudja pumpálni. Használat után zárja vissza a biztonsági zárat!

Restorative Day Cream — Bőrszerkezetjavító hidratáló krém
(50ml)
Új fejlesztésű készítmény, gazdag az Ageless10™ bio-funkcionális anti-aging hatóanyagban, amely aktiválja a bőr természetes regenerálódási folyamatait. Rendszeres használatnál a bőr szerkezete szinte újjáépül, a ráncok kisimulnak, az arc figyelemre méltóan megfiatalodik.
Használata: Körkörös mozdulatokkal masszírozza a készítményt az arc és a nyak bőrébe, amíg az maradéktalanul fel nem szívódik.

Fortifying Night Cream — Intenzív Éjszakai Regeneráló Krém
(50ml)
Bársonyos állagú készítmény. Ageless10™ tartalmú, amely egy bio-funkcionális, anti-aging aktív hatóanyag. Erősíti a bőr természetes regenerálódási folyamatait az éjszakai pihenés időtartama alatt. Helyreállítja a bőr anyagcsere folyamatait, elősegíti, stimulálja a fibroblaszt és a kollagén szintézisét, megháromszorozva azt. Hasznára van továbbá az anti-glikogén, ami a bőr rugalmassága számára elengedhetetlen. Teljeskörű anti-aging kezelés az éj leple alatt: ápolt bőr, a ráncok kisimulnak, határtalan fiatalító hatás. Szemmel látható és bizonyított hatékonyság.
Használata: Körkörös mozdulatokkal masszírozza a készítményt a bőrbe, amíg az teljesen fel nem szívódik.

Eye Contour Overall Repair Concentrate — Speciális Szemkörnyék Ápoló Koncentrátum
(10ml)
Könnyű, bársonyos szemápoló gél, gazdag hatóanyag tartalommal. Ageless10™-t tartalmaz, amely egy bio-funkcionális, anti-aging aktív hatóanyag. Elősegíti a bőr természetes regenerálódási folyamatait, továbbá gyorsítja a fibroblaszt és a kollagén szintézisét. NMF és Pearl Powder (édesvizi gyöngy finomra őrölve- gazdag aminosavakban és ásványi anyagokban) tartalmánál fogva intenzív hidratáló hatású készítmény. A ráncok szemmel láthatóan kisimulnak, teljes körű anti-aging hatású készítmény.

Eye Contour Intensive Restorative Cream — Intenzív Szemkörnyék Ápoló Krém
(15ml)
Gazdag hatóanyag tartalmú szemránckrém, speciálisan a finom szemkörnyék ápolására kifejlesztve. Tartalmaz Ageless10™-t, amely egy bio-funkcionális, anti-aging hatóanyag, amely helyreállítja a bőr természetes regenerálódási és anyagcsere folyamatait. Pearl Powder (fehérje származék) tartalmánál fogva megkönnyíti a bőrlégzést. A ráncok szemmel láthatóan kisimulnak, teljes körű anti-aging hatású készítmény.
Látható és bizonyított hatás. Határtalan fiatalító hatás.

Dynamic Progressive Treatment — Dinamikus Progresszív Bőrszerkezet Javító Kúra
(4x14ml)
Kezelés mindennapos, otthoni használatra, Ageless10™-nel.
Precíz, 28 napos, széleskörű, bőrszerkezet javító kúra. A struktúrált kezelés 4 fázisban, 4 hét leforgása alatt történik, remekül alkalmazkodva bőrünk bioritmusához, amely 28 naponként teljesen megújul. A végeredmény rendkívül látványos, amely az Ageless10™ tartalmú szérumok folyamatos használatának köszönhető. Az Ageless10™ egy bio-funkcionális, anti-aging aktív hatóanyag, amely elősegíti a bőr természetes regenerálódási folyamatait. A szérumok használatának sorrendje pontosan betartandó! Exkluzív, „intelligens” kezelés, amely alkalmazkodik a bőr saját bioritmusához a maximális eredmény elérésének érdekében.

1. Fázis: Az Ageless10™ védi a bőrt a nap káros sugarai ellen, ezáltal is biztosítva a tényleges antioxidáns hatást.
2. Fázis: Az Ageless10™ növeli a fibroblasztok szintézisét. A kollagén termelés 300%-osra növekszik. Újjáépíti a bőr védelmi rendszerét.
3. Fázis: Mivel a bőr már „aktiválva” van, az Ageless10™ a domináns regenerálódási folyamatokat beindítja, ezáltal felgyorsul a sejtmegújulás, a bőr újjászületik.
4.Fázis: Az Ageless10™-nek köszönhetően 3 hét folyamatos kezelés után, a kötőszöveti sejtek 70%-kal több kollagént és elasztint termelnek, ezáltal készen állnak az aktív hatóanyagok maximális koncentrációjának befogadására. Széleskörű, anti-aging kozmetikai hatás: megújult bőr, kisimult ráncok, bőrfiatalító hatás.

Professional Treatment with „Multi-Level Action” — Rewind Effekt
Professzionális Multi-Level kezelés — „Fordítsuk vissza az időt” (5 kezelést tartalmaz)
- 5 tasak Energizing and Restorative Mousse 1.Fázis (1x10ml)
- 5 tasak Energizing Mousse 2.Fázis (2x5ml)
- 5 ampulla Intense Self-Regeneration Serum (5x8ml)
- 5 tubus Restorative Cream (5x3ml)
Ageless10™-t tartalmaz, amely egy bio-funkcionális anti-aging aktív hatóanyag. Tökéletes összhangban van az epidermális sejtekkel, utánozva a bőr élettani tevékenységét, újraindítva annak természetes regenerálódási folyamatait a hámban, irhában és a bőraljában. Ezzel a kezeléssel visszamegyünk az időben, azaz lehetővé tesszük a bőrnek, hogy úgy működhessen, mint amikor még fiatal volt. Fantasztikusan hatékony, a ráncok szemmel láthatóan kisimulnak, a külső lényegesen átalakul.

Intense Self-Regeneration Serum:
Azonnal kifejti hatását és magas koncentrációban tartalmazza az Ageless10™ bio-funkcionális, anti-aging aktív hatóanyagot, amely helyreállítja a bőr természetes regenerálódási folyamatait: növeli a fibroblaszt és a kollagén szintézisét.
(DIBI TIPP: DIBISKIN POWER - 10 perc)

Energizing and Repairing Mousse 1+2:
Kétfázisú maszk. Ha a folyékony és a krémes fázist összekeverjük, kapunk egy puha, gyengéd habot, amely kellemes érzést kelt a bőrön. Az 1.fázis mélyhidratáló, bőrvédő, antioxidáns hatású, a 2.fázis tartalmazza az Ageless10™ bio-funkcionális, anti-aging aktív hatóanyagot.

Professional Repairing Cream:
Kellemes állagú krém, amelyet a kezelés befejezéseként használunk. Tartalmazza az Ageless10™ bio-funkcionális anti-aging aktív hatóanyagot, amely helyreállítja a bőr természetes regenerálódási és anyagcsere folyamatait, stimulálja a fibroblaszt és kollagén szintézisét. Védi a bőrt a nap káros sugaraitól. Széleskörű anti-aging kozmetikai hatás: megújult bőr, kisimult ráncok, bőrfiatalító hatás.

Professional Treatment with Ageless10™ and Caviar — Eye Contour
Professzionális Szemkörnyék Ápoló Kezelés- Kaviárral és Ageless10™-nel
- 5x4ml ampulla
- 5 tasak Matrigel
- 5x2ml krém
Professzionális szemkörnyék ápoló kezelés Ageless10™-nel, ami egy bio-funkcionális, anti-aging aktív hatóanyag, amely tökéletes összhangban dolgozik együtt a bőr epidermális sejtjeivel, hogy újraindítsa annak természetes regenerálódási folyamatait. Határtalan fiatalító hatás.
DIBI TIPP: Használhatjuk különálló szemápoló kezelésként, de be is építhetjük a Professional Treatment with „Multi-Level Action”-Rewind Effekt kezelésünkbe.

Eye Contour Renewal System:
Matrigél kaviárral + Szérum Ageless10™-nel.
Növényi mátrix kaviár kivonattal, amely gazdag aminosavakban és oligopeptidekben. A két anyag keverékéből egy könnyen bemasszírozható gélmaszkot kapunk, amely hatóanyagokban gazdag és maradéktalanul felszívódik.

Eye Contour Intensive Restorative Cream:
Könnyed, kellemes állagú krém. Tartalmaz Ageless10™-t, amely egy bio-funkcionális, anti-aging aktív hatóanyag, amely helyreállítja a bőr természetes regenerálódási és anyagcsere folyamatait. Pearl Powder (fehérje származék) és bio-peptid tartalmánál fogva, megkönnyíti a bőrlégzést. A ráncok szemmel láthatóan kisimulnak. Teljeskörű anti-aging hatású készítmény.

Time Return termékek házi ápolásra
Revitalizing Cleansing Gel (300ml)
Silkening Tonic Lotion (300ml)
Restorative day Cream (50ml)
Fortifying Night Cream (50ml)
Dynamic Progressive Treatment (4x14ml)
Eye Contour Overall Repair Concentrate (10ml)
Eye Contour Intensive Restorative Cream (15ml)
Youth Booster Serum (12ml)

vissza az oldal tetejére

ANTI-AGE KEZELÉS — LIFT ADVANCE

A lifting termékcsalád

A DIBI kifejlesztette az arc, a nyak és a dekoltázs bőrének egyedülálló lifting kezelését. Az aktív hatóanyagoknak köszönhetően megerősíti a támasztószöveteket, finomítja és „megemeli” az arcvonásokat, stimulálja a fibroblasztok természetes összehúzódását. Hosszantartó simító, izomtónus erősítő és lifting hatás. Főbb hatóanyagok: Model-Lift™, Model-Fix™, Receptive™, Eye-Lift™, Hyaluronsav, E Vitamin, Shea vaj (karitévaj).

DIBI Lifting termékcsalád

Termékek:

Re-Model Lift Mask — Re-Model Feszesítő Lifting Maszk
(150ml)
„Model-Lift™” speciális aktív hatóanyag tartalmú készítmény, amely hidratáló, nyugtató és újjáépítő tulajdonságaival biztosítja a feszesítő, „lifting” és izomtónus erősítő hatást. Maximális eredmény a multi-vitamin komplex-el való kombinálással érhető el.

Re-Model Lift Professional Cream — Re-Model Professzionális Krém
(150ml)
Rendkívül gazdag textúrájú krém, amely a speciális lifting masszázsnak köszönhetően maximalizálja a kezelés eredményességét. Maximális lifting és izomtónus erősítő hatását a „Model-Lift™” speciális aktív hatóanyagnak köszönheti.

Re-Model Lift Concentrate — Re-Model Feszesítő Lifting Koncentrátum
(30ml)
A DIBI első kozmetikai „self-lifting” kezelése. Magas koncentrációban tartalmazza a „Model-Lift™” speciális aktív hatóanyagot, amely izomtónus erősítő, ránctalanító tulajdonságával azonnali feszesítő hatást eredményez már az első használat alkalmával. Jelentősen megerősíti a támasztószöveteket. Maximális eredményt célirányosan a speciális krém használatával együtt érhetjünk el azokon a területeken, ahol a legnagyobb igény van a lifting hatásra (szájkörüli barázdák, illetve függőleges barázdák a két szemöldök között). Már az első használat után 51%-kal kevesebb ránc.
Használata: Gyengéden masszírozza a bőrbe minden nap reggel és/vagy este a speciális krém használata előtt.

Re-Model Lift Cream — Re-Model Feszesítő Lifting Krém
(50ml)
Azon bőrök ápolására alkalmas készítmény, amely az első jeleit mutatja a petyhüdtségnek, megereszkedésnek. „Rugalmas” textúrájú, „Model-Lift™” aktív hatóanyagban gazdag készítmény, amely finomítja az arcvonásokat, megerősíti a támasztószöveteket, stimulálja a fibroblasztok természetes összehúzódását. Hosszantartó simító, izomtónus erősítő és lifting hatás. „Receptive™”-t tartalmaz, amely közvetlenül a probléma „szívéből” fejti ki hatását. Már az első használat után 51%-kal kevesebb ránc.
Használata: Alkalmazza reggel és este az arcra, a nyakra és a dekoltázsra a mellékelt tájékoztatón ajánlott speciális masszázstechnikával.

Re-Model Lift Cream — Extra Rich — Re-Model Feszesítő Lifting Krém — Extra Rich
(50ml)
Száraz, igénybevett, ráncos bőr ápolására kifejlesztett készítmény, amely táplálást és „lifting” hatást igényel. Különösen selymes állagú, gazdag krém, amely tartalmazza a speciális „Model-Lift™” hatóanyagot, amely megerősíti a támasztószöveteket. Finomítja az arcvonásokat azáltal, hogy stimulálja a fibroblasztok természetes összehúzódását. Hosszantartó simító, izomtónus erősítő és lifting hatás. „Receptive™”-t tartalmaz, amely közvetlenül a probléma „szívéből” fejti ki hatását. Már az első használat után 51%-kal kevesebb ránc.
Használata: Alkalmazza reggel és este az arcra, a nyakra és a dekoltázsra a mellékelt tájékoztatón ajánlott speciális masszázstechnikával.

Eye Contour Global Treatment — Teljeskörű Szemkörnyék Ápoló Kezelés
(15ml)
Speciálisan a finom szemkörnyék bőrének teljes és széleskörű ápolására kifejlesztett kezelés a „Model-Lift™”, „Model-Fix™” és „Eye-Lift™” aktív hatóanyagoknak köszönhetően.
A termék 3 szinten fejti ki hatását:
- 1. A szemkörnyéken: csökkenti és finomítja a ráncokat már az első használatkor;
- 2. A szemhéjon: „újraformálja” a szemeket;
- 3. Nyugtató és nedvességelvonó hatását a puffadt szemkörnyék és a sötét karikák ellen fejti ki.
Használata: Gyengéden masszírozza a szemkörnyék és a szemhéj bőrébe minden nap.

Re-Model Professional Serums Kit — Re-Model Professzionális Szérum Kezelő Szett
Tartalmaz: 10x5ml ampulla
A DIBI első kozmetikai „lifting” kezelése. Professzionális két fázisú intenzív kezelés, amely két magas koncentrációjú, aktív hatóanyagokat tartalmazó szérumból áll.
1. fázis: Speciális DIBI technológiával kifejlesztett magas Hyaluronsav tartalmú szérum.
Intenzív hidratáló hatású és a speciális peptideknek köszönhetően erősíti a támasztó szöveteket.
2. fázis: Szérum exkluzív aktív hatóanyagokkal. Javítja a bőr rugalmasságát, teltségét, ezáltal biztosítva a feszesítő hatást. Speciális lifting masszázs alkalmazása javasolt.

Lift Advance termékek házi ápolásra
Re-Model Lift Cream (50ml)
Re-Model Lift Cream - Extra Rich (50ml)
Re-Model Lift Concentrate (30ml)
Eye Contour Global Treatment (15ml)

vissza az oldal tetejére

ANTI-AGE KEZELÉS — GOLD PERFORMANCE

A ráncfeltöltő termékcsalád

Az egyik legértékesebb ásványi anyag az arany. Ennek segítségével a DIBI kifejlesztett egy rendkívül látványos hatású, kellemes, érzéki textúrájú készítményt. Gazdag aktív hatóanyagokban, tartalmaz „arany-kollagént” és arany mikromolekulákat egy biotechnológiai eredetű peptid kötés által. Az értékes aktív hatóanyagokat tartalmazó készítmény stimulálja a kollagén szintézist és regenerálja a bőrt. Teljes körű „anti-aging” hatás. Még a legmélyebb ráncokkal is szembeszáll és lágyítja azokat, javítja a bőr szerkezetét, rugalmasítja, hidratálja. Fényvisszaverő „soft focus” részecskéket tartalmaz, melyek csökkentik a ráncok és a különböző bőrhibák kialakulásának lehetőségét. A bőr ragyogóan sugárzó lesz.
Használata: Alkalmazza az arc, nyak és dekoltázs bőrére reggel és este.

DIBI Gold Performance

Termék:

Ultra Performing Rejuvenating Cream — Ultra Performing Fiatalító krém
(50ml)

vissza az oldal tetejére
RÁNCFELTÖLTŐ KEZELÉS - FILL PERFECTION

A ráncfeltöltő termékcsalád

A legújabb kutatásoknak köszönhetően a DIBI MILANO kifejlesztette legújabb kozmetikai ráncfeltöltő kezelését, a „FILL PERFECTION”-t, amely gyökeres átalakulást és garantált eredményt ígér, már 5 kezelés után! Feltölti és finomítja a barázdákat és a mimikai ráncokat, visszaadja a bőr teltségét és rugalmasságát.
Hatóanyaga: Biotech Hyalufill Complex. Peptidekben és hialuronsavban gazdag aktív hatóanyag komplex. Stimulálja a kollagén szintézisét, elősegíti a sejtmegújulást és a ráncok feltöltődését. Enyhíti a mimikai ráncokat az arcizmok ellazításával, növeli a bőr teltségét, feszességét.

DIBI ráncfeltöltő termékcsalád

Termékek:

Filler Cream — Filler Krém
(50ml)
Feltöltő hatású nappali és éjszakai krém. Bársonyos textúrájú készítmény, mely Biotech Hyalufill Complex-et és mikronizált kollagént tartalmaz. Minden bőrtípusra alkalmazható.
Rendszeres használatával a ráncok kisimulnak, a bőr napról-napra teltebb lesz.

Filler Serum — Filler Szérum
(30ml)
Feltöltő hatású ápoló szérum, pipettás üvegben. Kellemesen könnyed textúrájú, Biotech Hyalufill Complex-et, A és E vitamint tartalmaz. Minden bőrtípusra alkalmazható.
Rendszeres használatával a ráncok napról-napra kisimulnak, feltöltődnek, a bőr bársonyos és telt lesz.

Filler Concentrate Contour Eyes and Lips — Ráncfeltöltő koncentrátum (szem- és szájkörnyék ápolására)
(12ml)
A szem és a száj környékének intenzív ápolására kifejlesztett készítmény. Biotech Hyalufill Complex-et és mikronizált kollagént, továbbá speciális Eye Liss hatóanyagot tartlamaz, amely ápolja a duzzadt szemkörnyéket. A speciális applikátor segítségével a hatóanyagok célzottan a problémás területen fejtik ki hatásukat.
Használatával a szem és a száj környékének a bőre napról-napra teltebb, puhább és kisimultabb lesz.

Professional Filling Treatment — Professzionális Ráncfeltöltő Kezelés
(5 kezelés tartalmazó szett)
Az első professzinális DIBI MILANO ráncfeltöltő kezelés.


Kit 7 Days — 7 napos Ráncfeltöltő Kúra.

vissza az oldal tetejéreSZEMKÖRNYÉK ÁPOLÁSA — AGE REPAIR

Repairing Eye-Treatment Gel — Bőrregeneráló, Szemkörnyék ápoló Gél
(15ml)

Speciálisan az érzékeny szemkörnyék ápolására előállított készítmény. Bőrfeszesítő Iris Izoflavone és Bio-Lipopeptid, valamint speciális „Vegetal Tensor” tartalmának köszönhetően táplálja a szemkörnyék finom bőrét, enyhíti a fáradtság nyomait, teltséget és frissebb tekintetet kölcsönöz.
Használata: Masszírozza a bőrbe, amíg teljesen fel nem szívódik.

vissza az oldal tetejére

DIBI szemkörnyék ápolása Age Repair

SZEMKÖRNYÉK ÁPOLÁSA — TIME RETURN

Eye Contour Overall Repair Concentrate — Speciális Szemkörnyék Ápoló Koncentrátum
(10ml)

Könnyű, bársonyos szemápoló gél, gazdag hatóanyag tartalommal. Ageless10™-t tartalmaz, amely egy bio-funkcionális, anti-aging aktív hatóanyag. Elősegíti a bőr természetes regenerálódási folyamatait, továbbá gyorsítja a fibroblaszt és a kollagén szintézisét. NMF és Pearl Powder (édesvizi gyöngy finomra őrölve- gazdag aminosavakban és ásványi anyagokban) tartalmánál fogva intenzív hidratáló hatású készítmény. A ráncok szemmel láthatóan kisimulnak, teljes körű anti-aging hatású készítmény.

DIBI szemkörnyék ápolása Time Return

Eye Contour Intensive Restorative Cream — Intenzív Szemkörnyék Ápoló Krém
(15ml)

Gazdag hatóanyag tartalmú szemránckrém, speciálisan a finom szemkörnyék ápolására kifejlesztve. Tartalmaz Ageless10™-t, amely egy bio-funkcionális, anti-aging hatóanyag, amely helyreállítja a bőr természetes regenerálódási és anyagcsere folyamatait. Pearl Powder (fehérje származék) tartalmánál fogva megkönnyíti a bőrlégzést. A ráncok szemmel láthatóan kisimulnak, teljes körű anti-aging hatású készítmény.
Látható és bizonyított hatás. Határtalan fiatalító hatás.

Professional Treatment with Ageless10™ and Caviar Eye Contour
Professzionális Szemkörnyék Ápoló Kezelés Kaviárral és Ageless10™-nel
- 5x4ml ampulla
- 5 tasak Matrigel
- 5x2ml krém

Professzionális szemkörnyék ápoló kezelés Ageless10™-nel, ami egy bio-funkcionális, anti-aging aktív hatóanyag, amely tökéletes összhangban dolgozik együtt a bőr epidermális sejtjeivel, hogy újraindítsa annak természetes regenerálódási folyamatait. Határtalan fiatalító hatás.
DIBI TIPP: Használhatjuk különálló szemápoló kezelésként, de be is építhetjük a Professional Treatment with „Multi-Level Action”-Rewind Effekt kezelésünkbe.

Eye Contour Renewal System:
Matrigél kaviárral + Szérum Ageless10™-nel.
Növényi mátrix kaviár kivonattal, amely gazdag aminosavakban és oligopeptidekben. A két anyag keverékéből egy könnyen bemasszírozható gélmaszkot kapunk, amely hatóanyagokban gazdag és maradéktalanul felszívódik.

Eye Contour Intensive Restorative Cream:
Könnyed, kellemes állagú krém. Tartalmaz Ageless10™-t, amely egy bio-funkcionális, anti-aging aktív hatóanyag, amely helyreállítja a bőr természetes regenerálódási és anyagcsere folyamatait. Pearl Powder (fehérje származék) és bio-peptid tartalmánál fogva, megkönnyíti a bőrlégzést. A ráncok szemmel láthatóan kisimulnak. Teljeskörű anti-aging hatású készítmény.

vissza az oldal tetejére

SZEMKÖRNYÉK ÁPOLÁSA — LIFT ADVANCE

Eye Contour Global Treatment — Teljeskörű Szemkörnyék Ápoló Kezelés
(15ml)
Speciálisan a finom szemkörnyék bőrének teljes és széleskörű ápolására kifejlesztett kezelés a „Model-Lift™”, „Model-Fix™” és „Eye-Lift™” aktív hatóanyagoknak köszönhetően.

DIBI szemkörnyék ápolása Lift Advance
A termék 3 szinten fejti ki hatását:
- 1. A szemkörnyéken: csökkenti és finomítja a ráncokat már az első használatkor;
- 2. A szemhéjon: „újraformálja” a szemeket;
- 3. Nyugtató és nedvességelvonó hatását a puffadt szemkörnyék és a sötét karikák ellen fejti ki.
Használata: Gyengéden masszírozza a szemkörnyék és a szemhéj bőrébe minden nap.

Re-Model Professional Serums Kit — Re-Model Professzionális Szérum Kezelő Szett
Tartalmaz: 10x5ml ampulla
A DIBI első kozmetikai „lifting” kezelése. Professzionális két fázisú intenzív kezelés, amely két magas koncentrációjú, aktív hatóanyagokat tartalmazó szérumból áll.

1. fázis: Speciális DIBI technológiával kifejlesztett magas Hyaluronsav tartalmú szérum.
Intenzív hidratáló hatású és a speciális peptideknek köszönhetően erősíti a támasztó szöveteket.
2. fázis: Szérum exkluzív aktív hatóanyagokkal. Javítja a bőr rugalmasságát, teltségét, ezáltal biztosítva a feszesítő hatást. Speciális lifting masszázs alkalmazása javasolt.

vissza az oldal tetejére

SZEMKÖRNYÉK ÁPOLÁSA — SENSITIVE SKIN

Decongesting Intensive Eye Treatment — Nyugtató Intenzív Szemápoló Kezelés

5 kezelésre való anyagot tartalmaz: - 5x5gr tasak pormaszk
- 5 gézmaszk
- 5x20ml maszk aktivátor
Speciális kezelés, kifejezetten a szem érzékeny bőrének ápolására, intenzív nyugtató, érfal erősítő és bőrvédő hatással. Mérsékli a szem körüli ödémát, pihenteti, frissíti, sugárzóvá teszi a tekintetet.
Pormaszk - A hatóanyagokban gazdag aktivátorral összekeverjük. Tartalmaz Koffeint és Vadgesztenyét. Vízelvonó és frissítő hatású.
Nyugtató Maszk Aktivátor - Tartalmaz Aloe vera kivonatot, A és E vitaminokat. Nyugtató, antioxidáns, azonnali frissítő hatású kezelés.
Látható, bizonyított hatékonyság. Bevizsgált nyugtató, érfal erősítő hatás. Láthatóan csökkenti a szem körüli ödémát. Friss, sugárzó, pihent tekintetet kölcsönöz.

vissza az oldal tetejére

DIBI szemkörnyék ápolása Sensitive Skin

SZEMKÖRNYÉK ÁPOLÁSA — FILL PERFECTION

Filler Concentrate Contour Eyes and Lips — Ráncfeltöltő koncentrátum (szem- és szájkörnyék ápolására)
(12ml)
A szem és a száj környékének intenzív ápolására kifejlesztett készítmény. Biotech Hyalufill Complex-et és mikronizált kollagént, továbbá speciális Eye Liss hatóanyagot tartlamaz, amely ápolja a duzzadt szemkörnyéket. A speciális applikátor segítségével a hatóanyagok célzottan a problémás területen fejtik ki hatásukat.
Használatával a szem és a száj környékének a bőre napról-napra teltebb, puhább és kisimultabb lesz.

vissza az oldal tetejére

DIBI szemkörnyék ápolása Fill Perfection
DIBI termékek arckezelésekre
DIBI bőrmegújító kezelés
DIBI speciális kezelés
DIBI hidratáló kezelés
DIBI Anti-Age kezelés
DIBI ráncfeltöltő kezelés
DIBI szemkörnyék ápolása
DIBI gépek
DIBI kiegészítők