DIBI Milano
Főoldal
DIBI Milano
Regisztráció
Kapcsolat
Linkek


DIBISKIN BODY

Dibiskin Body
A Dibiskin Body technológiája különböző forrásból származó elektromágneses hullámok csoportját használja, egy különleges kombinációt kialakítva ezzel, amit kifejezetten a következő problémák megoldására fejlesztettek ki:
Cellulitisz
Zsírszövet
Atonia

A berendezés szoftvere lehetőséget ad az impulzusok szabályozására, így biztosítva az intenzitás változatlanságát a kezelés teljes ideje alatt. Abban az esetben, ha az ellenőrző rendszer szabálytalanságot észlel, leállítja a kezelést, és a leggyakoribb problémákra összpontosít, miközben elmenti a kezelés alatt megvalósított beállításokat.

A hullámok alakja tökéletesen alkalmazkodik a bőr szöveteihez kellemes érzést biztosítva ezzel. Minden program relaxációs és pihentető fázissal zárul, amely tovább növeli a kezelés hatékonyságát és a vendég komfortérzetét.

A gép felépítése és alkatrészei
A géphez tartozó 2 polc lehetővé teszi az elektródák és kábelek egyszerű elhelyezését.

Az elektródák mérete rendkívül praktikus, így használhatóak kisebb és nagyobb felületeken egyaránt. Felső része nem vezeti az áramot, hogy kiküszöbölje az esetlegesen előforduló kellemetlen érzést a vendég és a kozmetikus számára. Ergonómiai szempontból a vezérlő panelt úgy tervezték, hogy a kijelző látható, a billentyűzet pedig könnyen kezelhető legyen, szem elött tartva a higiéniai előírásokat.

Dren programok hatása
— Serkenti a mikrokeringést
— Csökkenti a limfatikus stagnálást
— Visszaállítja a megfelelő anyagcsere-folyamatokat
A testkezelés eredménye
— Csökkenti a duzzanatokat
— Megszünteti a végtagok elnehezedését
— Csökkenti a zsírszövetet

Lipo programok hatása
— Gyorsítja a zsírsejtek anyagcsere-folyamatát
— Átalakítja a zsírsejteket bio-energiává
A testkezelés eredménye
— Csökkenti a zsírszövet mennyiségét
— Kialakítja és határozottabbá teszi a test körvonalát
— Csökkenti a narancsbőrt

Tonic programok hatása
— Hangsúlyosabbá teszi az izomtónust
— Növeli az izomtömeget, miközben csökkenti a zsírszövetet
— Javítja a bőr rugalmasságát, feszességét
A testkezelés eredménye
— Formásabb testkontúr
— Mozgékonyabb és rugalmasabb test

Nagyobb hatékonyság érhető el a DibiSkin Body testkezelő gép és a Body Tech termékek együttes használatával.

A DIBISKIN BODY gép hatékonyságát klinikai tesztek igazolják!

vissza az oldal tetejéreDIBISKIN POWER

Dibiskin Power
A Dibiskin Power egy új, professzionális kozmetikai gép, amely az arc- és testkezelések hatékonyságát megsokszorozva megoldást kínál a különféle bőrproblémákra akkor is, amikor a hétköznapi ápolás már nem elegendő. Azonnali hatást fejt ki a bőrre, különös tekintettel azokra a területekre, ahol a bőrnek a legnagyobb szüksége van rá.

A Dibiskin Power működési elve
A Dibiskin Power elektromos impulzusok kibocsájtásával teszi lehetővé az arc és a test kezelésének újfajta technológiáját. Az elektropermentációnak köszönhetően úgynevezett csatorna alakul ki az epidermis rétege felé, amin keresztül felszívódnak a kezelés alatt használt aktív hatóanyagok, ott fejtve ki megsokszorozódott jótékony hatásukat. A bejuttatott hatóanyagok nagy része nem szívódik fel azonnal, ezáltal hosszantartó hatás érhető el a bőrben. Már az első kezelés alkalmával is szemmel látható és érezhető az eredmény, miközben a vendég kellemes vibrálást érez a bőrén.

Dibi Power hatása, előnyei
A Dibiskin Power hatása a bőrre
— Elősegíti és felgyorsítja a bőr sejtregenerációs folyamatát
— Kitisztítja a pórusokat, illetve fellazítja a szöveteket a méregtelenítő folyamatok elősegítése érdekében
— Fokozza a mikrokeringést , az oxigénellátást és vérkeringést a szövetekben

A DibiSkin Power használatának előnyei
— A probléma gyökerére fejti ki hatását
— Az impulzusok és a mikromasszázs erősségének szabályozásával hatékonyan kezelhetőek a test és az arcbőr hibái, problémái.
— Az arc ragyogóbbá válik, a bőr visszanyeri rugalmasságát és tónusát.
— A kezelések után azonnali, látható eredmények az arcon és a testen.
— A testen szemmel láthatóan csökken a cellulitisz, a zsírszövet mérete, ezáltal a test tónusa határozottabbá válik.

DibiSkin Power szonda testre, arcra
DibiSkin Power kiegészítők
DibiSkin Power kiegészítők
Szonda a test számára
A testkezeléshez kifejlesztett szonda formája és mérete lehetővé teszi, hogy a tenyérnyi készülék sokkal közelebb kerülhessen a bőrhöz, így fejtve ki a — a kezelő szabályozása által — a megfelelő impulzusokat az érintett felületen. A szonda alján kilenc acél elektróda található, melynek segítségével az impulzusok hatékonyan és egyenletesen kerülnek továbbításra a bőr mélyebb rétegeibe, mialatt a kísérő vibrációs hatás tökéletes összhangban van a revitalizáló mikromasszázzsal, mely kifejezetten kellemes a vendég számára. Az átvitel és a vibráció erőssége a kezelés alatt egyénileg szabályozható.

Szonda az arc számára
Az arc számára külön szonda lett kifejlesztve, hogy a kezelés az arc minden területén elvégezhető legyen (a szemek, az ajkak, és az orr környékén). A szonda ergonomikus formával, puha touch paddal, biztonságos markolattal és vibrációs hatással rendelkezik, melynek használata rendkívül kényelmes és kellemes a vendég és a kozmetikus számára. A fej maximálisan tapad a felületre, ezáltal segítve elő a hatóanyagok mélyebb bejutását a bőrbe. A levehető, hőálló fejnek köszönhetően a gép fogantyúja könnyen tisztítható.

A DibiSkin Power felépítése és kiegészítői
A gép kezeléséhez szükséges gombok praktikusan kiemelkednek a felületből, elősegítve az egyszerű használatot.
A géphez tartozik két speciális, elmozdítható műanyag tálka és egy kézikocsi, mellyel könnyedén lehet mozgatni. A tökéletesen stabilra tervezett kézikocsi 10 fokkal dönthető ezzel is elősegítve az egyszerűbb közlekedést a géppel.

A Dibiskin Power az Dibi termékekkel és technológiákkal alkalmazva megsokszorozza a hatóanyagok bőrben kifejtett hatását.

vissza az oldal tetejéreDIBISKIN ULTRA

Dibiskin Ultra
Ultrahang az arc kezeléséhez, mely az ultrahang és az iontophoresis segítségével nyújt hatékony segítséget a kozmetikákban.

A DibiSkin Ultra új rendszere egy úgynevezett piezzoelectric elem segítségével bocsájtja ki az ultrahangot. A gép úgy lett kialakítva, hogy az energia nem veszik el a hő-átvitel során, ezáltal koncentráltabb formában jut el a szondához és hatékonyabb kezelést tesz lehetővé, valamint csökkenti a szonda túlmelegedését is. Különböző fázisokra lehet beállítani az iontophoresist a gépen, ezzel megválasztva a megfelelő intenzitást és polaritást.

Dibiskin Ultra kezelések

A kézi fejeken található fémlapkák kialakítása lehetővé teszi, hogy a kezelés során az arc egész területén használható legyen. A gép az általa kibocsájtott 24,5 ? 25,5 kHz-es frekvenciájú ultrahang hullámokat egyenesen a fémlapka felé továbbítja.

Dibiskin Ultra segítségével három különböző kezelést lehet elvégezni:
tisztítás
mélykezelés
mikromasszázs (utókezelésként)

Mélytisztító arckezelés
A gép gyengéden, óvatosan távolítja el a felső, elhalt hámréteget, mindeközben kellemes érzetet biztosítva a vendég számára. A szondák különleges kialakításai lehetővé teszik, hogy a kezelés során az arc bármely része hozzáférhető legyen.

Dibiskin Ultra mélykezelés Mélykezelés
Az iontophoresis és az ultrahang kombinációjának használatával könnyen és hatékonyan bevihető a vendég bőrtípusának megfelelő szérum a bőr mélyebb rétegeibe a gép által kialakított élettani átjárókon keresztül.

Mikromasszázs
A revitalizáló mikromasszázs javítja a bőr anyagcsere folyamatát, mely hatására a bőr bársonyos, üde lesz és egységes színt kap.

Dibiskin Ultra hatásai
A Dibiskin Ultra hatása
A Dibiskin Ultra az ultrahang és iontophoresis kombinációjának erejével segít a bőr anyagcsere folyamatait optimális szintre hozni, melynek hatására a bőrt a legmélyebb rétegéig tisztítja, eltávolítja a káros méreganyagokat és sejtszinten táplál. Ez a forradalmi kombináció egy sokkal precízebb energiaátadást és hatékonyabb kezelést tesz lehetővé.

A Dibi új technológiája: egy rendkívüli hatékonyságú kozmetikai arckezelő gép, melynek segítségével kompromisszumok nélkül lehet a szükséges kezeléseket elvégezni. Használatával javul a bőr oxigénellátása, intenzívebbé válnak a mikrofolyamatok.

Használatának előnyei
Egyetlen gép segítségével elvégezhető a kezelés 3 fázisa, amely a (két különböző) szondák segítségével segít újjáépíteni a bőr védelmi mehanizmusát, tartós eredményt hozva.

Dibiskin Ultra szondák A szondák felépítése és jellemzői
A szondák egy festékmentes és ellenálló fémötvözetből (HASTALLOY C-22) készülnek.
Az első szonda: 28 mm széles.
Ideális a homlok, arc, nyak és a dekoltázs kezeléseihez.
A második szonda: 13 mm széles. Kifejezetten a nehezen elérhető helyekre lett kifejlesztve, így a tisztító fázis alatt a lehető legjobb eredmény érhető el az orr, az áll és az ajkak területén, illetve az ütögetés fázisa alatt jobban hat a ráncokra ezeken a helyeken. Kialakítása miatt növeli a kezelés hatékonyságát a jobb eredmény érdekében.

A gépen lévő időzítővel nyomon követheti a kezelő a kezelés különböző fázisának időtartamát, még a szonda cseréjének ideje alatt is.

Dibiskin Ultra kiegészítők
Dibiskin Ultra felépítése és kiegészítői
A géphez tartozik egy praktikus, kivehető, osztott polc a termékek számára, valamint tartók a szondák biztonságos csatlakozásához, illetve szilíciumfedők a szondák számára, hogy védve legyenek az esetleges sérülésektől.
vissza az oldal tetejére

LINFO ENERGY

DIBI Linfo Energy
A Linfo Energy kifejezetten a mikro keringés javítására, a test körvonalainak formálására, a terhesség utáni gyorsabb, egyszerűbb felépülésre lett kifejlesztve. Segítségével gyorsabb a szövetek regenerációja, és a kezelt terület, a limfatikus rendszer méregtelenítése, megtisztítása. A kezelés során az elnehezedett végtagok visszakapják könnyedségüket, és a vendég jó közérzettel távozik. A Linfo Energy új nyomás-elektromágneses terápiája azonnal és hatásosan javítja a vérkeringést, amely a kozmetikai esztétikával kapcsolatos legújabb tudományos kutatásokon alapszik.

A szervezet folyadék visszatartásának oka és kezelése
A folyadék visszatartás a kapillárisok és szövetek közös folyadékcsere folyamatának zavarából adódó fokozott folyadék felhalmozódás a szövetekben. Gyakori oka a só-és vízháztartás egyensúlyának hormonális okokra visszavezethető felborulása, mely során könnyen kialakulhat a cellulitisz.
Ennek a problémának a megoldására fejlesztették ki a nyomásterápiát, melynek hatékonysága minden szempontból kielégíti a kozmetikusokat és a vendégeket is.
A nyomásterápia, más néven nyirokmasszázs célja, hogy a nyirokrendszer zavarai következtében a szövetekben felgyülemlett vizet, méreganyagokat eltávolítsák, megszüntessék a duzzanatokat és fokozzák keringést. A kezelés a sűrített levegő általi masszázson alapul. A Linfo Energy a nyirokmasszás hatékonyságát alkalmazza.

Linfo Energy működése
Előre beprogramozott, folyamatos nyomássorozaton keresztül újraindítja a természetes vénás és limfatikus áramlást, elősegítve a sejtközi folyadék bejutását a nyirokerekbe és az érrendszerbe.

Linfo Energy mehanizmusa és hatása
A testben lévő oxigén mennyiségét megemelve stimulálja a vérkeringést, segíti a méreganyagok távozását, ezáltal javítja az anyagcsere-folyamatokat. Erősíti az izmokat, miközben az általános relaxáció érzetét adja. Enyhíti a fáradtság érzetét és csökkenti az izomgörcsök előfordulásának esélyét.Növeli a vér áramlását a bőrben, táplálja a szöveteket és támogatja a sejtregenerációt. Ezáltal:
megakadályozza a cellulitisz kialakulását, és enyhíti a már meglévőt,
csökkenti az ödémát,
formálja a lábakat, a karokat, a feneket és a hasat,
javítja és megerősíti a epidermikus szöveteket,
enyhíti a terhesség, elhízás, műtét után kialakult fájdalmat a lábakban.

DIBI Linfo Energy működése

Az elektromágneses terápia
A terápia természetes módon segíti szervezetünk energetikai rendszerét, a legkisebb egységének, a sejteknek jobb hatásfokon történő működését elősegítve.
Egy erősebb áramlást elősegítve javítja a vér- és nyirokkeringést, optimalizálja a szövetek működését. Irányítja a szövetközi folyadék polaritását, ezáltal elvezeti a limfatikus gyűjtőhelyek irányába. Aktiválja a sejtek membránjának re-polarizációs eljárását, ezáltal regenerálja és energizálja a sejteket. Gyorsítja a szövetek regenerálódását gyulladás okozása nélkül.
Linfo Energy a nyomásterápia és az elektromágneses terápia közötti együttműködő hatást alkalmazza.

Linfo Energy kezelési programjai
A Linfo Energy mindazoknak ajánlható, akik a vénás és a limfatikus mikro-keringés zavaraitól szenvednek. Külön programokat lehet beállítani a karok és a lábak célzott kezeléséhez.

Linfo Energy kezelési programjai a lábak számára

1. MÉREGTELENÍTÉS
A méreganyagok eltávolításával felveszi a küzdelmet a cellulitisszel, a vénás sztázissal és az ödémával szemben.

2. MIKROKERINGÉS
Gátolja a hajszálerek megjelenését, segít a többletfolyadék természetes úton történő eltávolításában.

3. ALAKFORMÁLÁS
A vér áramlásának serkentésével javítja, erősíti a bőr alatti szöveteket és formálja szerkezetüket.

4. TERHESSÉG
Segíti a felgyülemlett felesleges folyadék eltávozását a szervezetből, megelőzi az ödéma illetve a terhességi csík kialakulását.

5. TERHESSÉG UTÁNI IDŐSZAK
A kezelés reaktiválja a vér áramlását és eltávolítja az üledékes pangást, ezáltal nyújtva a test számára könnyed érzést.

6. MŰTÉT ELŐTT/UTÁN
Ösztönzi a nyirokrendszer, az összekötő rendszer, és az érrendszer optimális működését, és regeneráló hatással bír minden kezelt szövet számára.

7. KLIMAX
A Linfo Energy kezelése programsűrítő, préselő, szárító hatással segítséget nyújt azon vendégek számára, akik vizesedéssel küzdenek.

8. JÓ KÖZÉRZET
A mérsékelt „szárító” kezelésnek és a fáradtság-elleni középfokú lépéseknekköszönhetően a végtagok „súlyos” érzete megszűnik, miközben a stressz elleni hatás segíti a regenerálódást.

DIBI Linfo Energy kezelések lábak számára
Linfo Energy programjai a karok számára

1. DRAINING - szárítás
Program a felső végtagok számára, mely elősegíti a folyadék távozását, harcol a megereszkedett bőrrel és enyhíti a fáradtság érzetét.

2. SHAPING - Formálás
Intenzív, szárító program segítségével újraformálja, feszesíti a szöveteken.

A Linfo Energy csizma jellemzői
Kifejezetten a lábfejekre, lábakra, karokra tervezték (igény szerint)?
Halszálka formájú kivitel, visszaáramlás-gátlóval, szerkezete egy alatt-és- fölött szektorokból áll, hogy megfelelően biztosítsa a folyamatos nyirok mozgását, így elkerülhető a visszaáramlás. Különleges anyagból készült, mely vízálló, rugalmas és ellenálló, ami a kezelést még kényelmesebbé teszi. Szükség esetén a külső huzat mosható.

A Linfo Energy jellemzői
Egyszerű és teljes körű szoftver, online használati útmutatóval
Csatlakozók praktikus rendszere a számos kicsi cső rendezésére
Felfújható kiegészítő/tartozék zsákok.

vissza az oldal tetejére

DIBI termékek arckezelésekre
DIBI bőrmegújító kezelés
DIBI speciális kezelés
DIBI hidratáló kezelés
DIBI Anti-Age kezelés
DIBI ráncfeltöltő kezelés
DIBI szemkörnyék ápolása
DIBI gépek
DIBI kiegészítők